Шевченко просить ГПУ перевірити заяви Ляшка на предмет наклепу

Читать на русском
Очільник Мінекології Ігор Шевченко звернувся до генерального прокурора з проханням перевірити звинувачення, які пролунали на його адресу з трибуни Верховної Ради.

Міністр екології Ігор Шевченко звернувся до Генеральної прокуратури України з проханням перевірити звинувачення, які пролунали на його адресу з трибуни Верховної Ради.

Про це він написав у себе на сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

Шевченко нагадав, що лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко, а також нардеп від «Народного фронту» Андрій Помазанов неодноразово звинувачували главу Мінекології в порушенні антикорупційного законодавства.

«У зв'язку з цим, звертаюся до Вас з проханням провести термінову перевірку відомостей, які поширюються ними, і надати ситуації відповідну правову оцінку», – йдеться в тексті звернення до генпрокурора.

«Я не боюся жодних перевірок, бо я точно знаю, що не порушував законів і моя совість чиста», – резюмував Шевченко.

Раніше в інтерв'ю Ігор Шевченко заявляв, що посада міністра екології була обіцяна лідеру «Радикальної партії» Олегу Ляшку. Про це ще в січні цього року сказав сам Ляшко, уточнив Шевченко.

Нагадаємо, Кабінет міністрів розпорядився провести перевірку факту польоту міністра екології та природних ресурсів Ігоря Шевченка з Ніцци до Києва на літаку депутата і газового магната Олександра Онищенка на предмет корупції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: