5 державних відомств вивчатимуть законність польоту Шевченка в Ніццу

Читать на русском
Уряд серйозно підійшов до розгляду резонансного польоту глави Мінекології Ігоря Шевченка на приватному літаку газового магната Онищенко: перевіряти міністра взялися цілих 3 держслужби і 2 міністерства.
Фото: www.rbc.ua

Кабінет міністрів розпорядився провести перевірку факту польоту міністра екології та природних ресурсів Ігоря Шевченка з Ніцци до Києва на літаку депутата і газового магната Олександра Онищенка на предмет корупції.

До перевірки будуть залучені 5 державних органів: Нацдержслужба, Мініcтерство інфраструктури, Міністерство юстиції, Держприкордонслужба і Державіаслужба, передає «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу уряду.

Шевченко обіцяє створити відкритий реєстр чиновниківСказано 14 березня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Уряд ухвалив рішення провести перевірку фактів щодо наявності корупційних правопорушень у діях міністра екології та природних ресурсів Ігоря Шевченка. Перевірка проводитиметься щодо його поїздки за межі території України чартерним рейсом з використанням приватного літака, а також на предмет відповідності таких дій міністра вимогам законодавства», – повідомила прес-служба Кабінету міністрів України.

Сам глава Мінекології Шевченко, як відомо, не заперечує факту свого перельоту приватним літаком Онищенка, однак корупції в цьому не вбачає.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: