Ляшко систематично ігнорує допити ГПУ у справі Клюєва – Лещенко

Читать на русском
За інформацією Сергія Лещенка, Олег Ляшко неодноразово не з'являвся до Генпрокуратури, коли слідчі викликали його на допити у справі нардепа-втікача Сергія Клюєва.

Лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко неодноразово пропускав допити у Генпрокуратурі, коли слідчі відомства викликали його для дачі показів у справі нардепа-втікача Сергія Клюєва.

Про це, посилаючись на власні джерела, повідомляє представник «Блоку Петра Порошенка» в парламенті Сергій Лещенко, передає «Слово і Діло».

«Інсайд із Генпрокуратури: Ляшко неодноразово не з'являвся на допит до Генпрокуратури. Він викликався в рамках кримінального провадження, відкритого після його заяв про те, що депутатів намагалися підкупити для зриву зняття кримінальної недоторканності з Сергія Клюєва. За словами джерела, повістки (мінімум – три) направлялися Ляшко через парламент, однак він не прийшов», – заявляє Лещенко.

Олег ЛяшкоГолова "Радикальної партії Олега Ляшка"
Ляшко заявив, що фракція "Радикальної партії" ініціює в парламенті розгляд питання про відставку ШокінаСказано 10 червня 2015 р.Статус обіцянки: Виконано

Також, за його словами, Ляшко не виконав власної обіцянки щодо подачі до Генпрокуратури заяви про підкуп Клюєвим нардепів, про що сам неодноразово заявляв у сесійній залі парламенту.

Нардеп і колишній журналіст Лещенко нагадав, що подібний випадок – не перший у політичній кар'єрі Ляшка. У 2006-му, коли Ляшко стверджував, що у нього є запис розмови про хабар тодішньому голові парламенту Олександру Морозу, він зрештою передав слідчій комісії Верховної Ради зіпсовану касету, стверджує Лещенко.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: