Рішення по другому траншу кредиту МВФ має бути у липні – Яценюк

Читать на русском
Офіційний Київ очікує позитивне рішення МВФ щодо другого траншу програми EFF в липні – прем'єр. Розмір другого траншу, як очікується, складе 1,7 млрд доларів США.
Фото: zn.ua

Україна для виділення другого траншу кредиту розширеного фінансування EFF повинна прийняти до липня необхідні законопроекти і виконати всі інші попередні умови, заявив прем'єр-міністр Арсеній Яценюк. Про це з посиланням на «Інтерфакс-Україна» повідомляє «Слово і Діло».

«Очікуємо, що рада директорів буде засідати в липні. І до липня всі попередні умови мають бути виконані», – сказав глава уряду, відкриваючи засідання Кабінету міністрів України у Києві в п'ятницю.

З 12 травня в Києві працювала місія МВФ в рамках першого перегляду програми EFF. В цей час експерти Фонду дискутують з владою України для вироблення остаточних домовленостей. Розмір другого траншу, як очікується, складе 1,7 млрд доларів США.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: