У Яценюка вирішили, як пускати пасажирський транспорт у Крим

Читать на русском
Кабмін визначив пунктами пропуску авторанспорту до окупованого півострова КПП «Каланчак», «Чаплина», «Чонгар», а для залізничного сполучення – «Херсон», «Мелітополь», «Вадим», «Новоолексіївка».

У Кабінеті міністрів України визначилися з пунктами пропуску на територію окупованої Автономної Республіки Крим: автомобільне пасажирське сполучення з боку материкової України дозволене через контрольно-пропускні пункти «Каланчак», «Чаплинка», «Чонгар», а залізничне – через пункти прикордонного контролю «Херсон», «Мелітополь», «Вадим», «Новоолексіївка».

Про це з посиланням на прес-службу уряду повідомляє «Слово і Діло».

У громадян України прикордонники вимагатимуть будь-який документ, що засвідчує особу, громадянам інших країн чи особам без громадянства для в'їзду в Крим доведеться пред'явити паспорт та спеціальний дозвіл, виданий органом Державної міграційної служби.

Отримати відповідний дозвіл іноземцям чи особам без громадянства можна за умови проживання на території півострова близьких родичів, розташування там місць захоронення близьких родичів або членів сім'ї, смерті близьких родичів чи членів сім'ї, що проживали на окупованій території, наявності права власності на об'єкти нерухомості на півострові, необхідності в участі захисту інтересів України, чи здійснення дипломатичних і консульських місій. Також дозволено здійснювати робочі поїздки до Криму працівникам залізниць.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: