Штайнмаєр – Кремлю: війну на Донбасі спричинили ви, а не євроінтеграція України

Читать на русском
Міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр укотре підтвердив: анексія Криму і конфлікт на Донбасі – результат дій Росії.

Міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр заявив, що до війни на сході України та анексії Криму привели не євроінтеграційні прагнення України, а дії Росії.

Про це голова німецького МЗС заявив у ході VIII Київського форуму з безпеки, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Анексія Криму в порушення всіх норм міжнародного права і військові дії, що тривають на сході України – це шлях конфронтації, обраний Росією. Коріння цього не в тому, як говорить дехто, що Україна обрала прискорення партнерства з ЄС... Не шлях співпраці України та ЄС призвів до конфлікту, а шлях конфронтанціі, обраний Росією», – висловив переконання Штайнмаєр.

Нагадаємо, вчора прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що захист України зможе забезпечити тільки сильна армія, що буде частиною Північноатлантичного Альянсу.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: