Розкрито фейк окупантів про підготовку терактів у Криму

Читать на русском

Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров розповів, що влада Криму поширює чутки про нібито підготовку «українськими націоналістами» терористичних актів.

Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров заявив, що російська окупаційна влада Криму поширює чутки про нібито підготовку терористичних актів «українськими націоналістами».

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на Українську правду.

Як повідомляє Чубаров, теракт за версією окупантів повинен бути приурочений до річниці геноциду кримськотатарського народу 18 травня.

«Вже є сигнали, вчора один з так званих віце-прем'єр-міністрів так званого уряду Криму заявив про те, що правоохоронні органи мають достовірні дані про те, що нібито українськими націоналістами, а також Джемілєвим (лідер кримськотатарського народу – ред.) і Чубаровим готуються серії терористичних актів напередодні 18 травня, але влада зробить все, щоб не допустити такого. Я вже думаю, що це початок відповіді про проведення траурних мітингів», – говорить Чубаров.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російська окупаційна влада офіційно відмовила Меджлісу кримськотатарського народу в проведенні траурного мітингу в Сімферополі, приуроченого до річниці депортації.

5 травня Меджліс кримськотатарського народу подав у «міську адміністрацію» Сімферополя повідомлення про проведення траурного мітингу в пам'ять жертв геноциду кримськотатарського народу – депортації 18 травня 1944 року.

Відомо, що один з керівників окупаційної адміністрації Криму Руслан Бальбек заявив, що напередодні 18 травня «влада» Криму «отримує інформацію про підготовку масових провокацій».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: