«СТБ» і «1+1» можуть провчити за розважальні передачі в день Чорнобильської трагедії

Читать на русском
Нацрада з питань телебачення та радіомовлення призначила позапланові перевірки двох провідних українських телеканалів через трансляцію ними розважальних передач та фільмів 26 квітня.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення має намір провести позапланові перевірки телеканалів «СТБ» та «1+1» через трансляцію ними розважального контенту в день пам'яті жертв Чорнобильської трагедії 26 квітня 2015 року.

Таке рішення було прийняте на засіданні Нацради 7 травня, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Як пояснили в контролюючому органі, моніторинг регулятора виявив в ефірі телеканалів в траурний день наявність фільмів, телепередач і реклами розважального характеру.

Нагадаємо, на початку року спалахнув скандал довкола іншого загальнонаціонального каналу – «Інтера». Причиною для звинувачень медійників стала трансляція в новорічну ніч святкового концерту за участі зірок російської естради, що підтримали сепаратизм в Україні.

Нагадаємо також, що після закриття в Криму татарського телеканалу «АТР» в Нацраді з питань телебачення та радіомовлення заявили про готовність посприяти відновленню мовлення каналу на території материкової України.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: