Як працюють ваші мажоритарники? Дайджест. Волинь

Читать на русском

Система народного контролю «Слово і Діло» вирішила дослідити співвідношення персональних рейтингів відповідальності і безвідповідальності депутатів-мажоритарників в регіонах з відповідним середнім показником серед мажоритарників по всій Україні.

За даними системи народного контролю «Слово і Діло», станом на 24 квітня найбільш відповідальним депутатом-мажоритарником Волинській області став Степан Івахів. Депутат виконав 3 своїх обіцянки. У той час, як середнє значення по Україні складає всього 17%. Перетнув цей показник також депутат Ігор Гузь. Його ступінь відповідальності (20%), але він не виконав жодної зі своїх обіцянок.

Відзначимо, що в дайджесті не враховані окремі депутати, жодна з обіцянок котрих не була ані виконана, ані провалена. Серед них: Мартиняк Сергій, Лапін Ігор. Найбільш безвідповідальним виявився Ігор Єремеєв (55%), так як не виконав 16 з 29 обіцянок.

Також Ігор Лапін потрапив в список безвідповідальних. Він не виконав 2 з 3 своїх обіцянок.

Дослідження такого співвідношення здійснювалося по всіх регіонах, а формуючи персональні дані відповідальності і безвідповідальності враховувалися всі виконані або невиконані обіцянки депутатів-мажоритарників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: