Як працюють ваші мажоритарники? Дайджест. Дніпропетровськ

Читать на русском

Система народного контролю «Слово і діло» вирішила дослідити співвідношення персональних рейтингів відповідальності і безвідповідальності депутатів-мажоритарників в регіонах із відповідним середнім показником серед мажоритарників по всій Україні.

За даними системи народного контролю «Слово і Діло», станом на 24 квітня найбільш відповідальними депутатами-мажоритарниками Дніпропетровської області стали Борис Філатов та Іван Кулініченко. Рівень їх політичної відповідальності сягає 70% і 38% відповідно. У той час, як середнє зачення по Україні складає всього 17%. Перетнули цю межу й інші депутати, що пройшли до Ради від Дніпропетровщини, серед них: Артур Мартовицький, Дмитро Ярош та Андрій Шипко. А от відповідальність Віталя Купрія на межі – депутат дотримав слова у 17% випадках.

У той же час середню межу безвідповідальності (по Україні 24%) перетнули Дмитро Ярош, Артур Мартовицький, Іван Кулініченко та Андрій Шипко. Останній, виходячи з рейтингів «Слова і Діла» – найбезвідповідальніший депутат-мажоритарник Дніпропетровщини.

Дослідження такого співвідношення здійснювалось по всім регіонам, а формуючи персональні дані відповідальності і безвідповідальності бралися до уваги всі виконані чи невиконані обіцянки депутатів-мажоритарників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: