Парубій заявив, що Росія готує його викрадення

Читать на русском
Народний депутат України Андрій Парубій заявив, що російські силові структури готують його викрадення для показового суду

Перший заступник голови Верховної Ради України, народний депутат Андрій Парубій заявив, що російські силові структури готують його викрадення для показового суду.

Про це він заявив журналістам в кулуарах парламенту, передає «Слово і Діло» з посиланням на Twitter журналістки «Радіо Свобода» Яни Полянської.

«Росія готує моє викрадення для показового суду, як над Савченко. Це підтвердили кілька джерел. Щоб мене викрасти, Росія підготувала в Києві 2 групи, кожній пообіцяли по 10 млн доларів. У них наказ – через Чернігів вивезти мене живим, але не вдасться», – заявив Парубій.

Він також повідомив, що змушений користуватися послугами Управління державної охорони. «Я отримав всі засоби безпеки... Це державна охорона, оскільки я відношусь до 4 осіб держави, яким передбачена державна охорона. Я відмовлявся від неї, але з учорашнього дня я тимчасово відкликав свою заяву і дав добро на забезпечення державної охорони», – розповів Парубій.

Нагадаємо, напередодні у ЗМІ з’явилась інформація про те, що ФСБ Росії може готувати спецоперацію по викраденню першого віце-спікера парламенту Андрія Парубія та голови комітету Ради з питань національної безпеки і оборони Сергія Пашинського.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: