Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Співголова депутатської фракції "Опозиційна платформа - За життя"
  • Член Комітету з питань прав людини, деокупації та реінтеграції окупованих територій, нац. меншин і міжнаціональних відносин

Бойко пообіцяв, що фракція подасть зміни до закону про середню освіту

25 січня 2021 року народний депутат України Юрій Бойко пообіцяв, що фракція подасть зміни до закону про середню освіту. "Наша фракція на цьому тижні.. Буде внесено зміни в законодавство до закону про середню освіту. Цей законопроект, з нашої точки зору порушує конституційні права громадян України", - запевнив Бойко ( відео 11:43).
Виконано
Сказано 25 січня 2021 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=7yDrbE-ovko
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=70958
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=70905

Результат

26 січня фракція зареєструвала законопроект № 4648 про внесення змін до деяких Законів України щодо забезпечення мовних прав корінних народів, національних меншин України у сфері освіти.Прийняття якого дасть право місцевим радам визначати на своїй території мову навчання в навчальних закладах усіх форм власності.

29 січня фракція зареєструвала законопроект № 4682 про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення конституційного права громадян України на здобуття повної загальної середньої освіти.

Обіцянка отримує статус "виконано", оскільки депутати ОПЗЖ протягом тижня подали два законопроекти, які передбачають внесення змін до закону про середню освіту.