Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Сін обіцяє провести повну реконструкцію парку Трудової Слави

Запорізький міський голова Олександр Сін 17 серпня 2012 року заявив, що в планах міської ради провести повну реконструкцію парку Трудової Слави: ремонт пішохідної алеї, освітлення, будівництво декоративних підпірних стінок та реконструкцію дитячого майданчика. Також голова міста відзначив, що роботи з благоустрою парку розраховані на три роки, крім того, буде передбачено будівництво декоративної арки, "мотузкового парку", каруселей, фонтану та великої кількості зелених насаджень.
Не виконано
Сказано 17 серпня 2012 р.

Джерело

  • http://reporter-ua.com/2013/11/19/mer-v-rekonstrukcii-parka-trudovoy-slavy-primenyayutsya-novye-podhody
  • http://www.meria.zp.ua/test/index.php?id=10873
  • Лист Першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Д.О.Свіркіна
  • Лист першого заступника Запорізького міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Д.О. Свіркін
  • https://meria.zp.ua/test/index.php?id=24428
  • https://meria.zp.ua/test/index.php?id=147&pid=18657
  • Лист заступника міського голови В.І. Малиша
  • http://www.vv.com.ua/news/12692

Результат

Станом на 12 жовтня 2012 року в парку Трудової Слави вже встановлено атракціони, облаштовано нову зелену зону, укладено кольорову тротуарну плитку, а також відкрито арт-алею. У 2014 році реконструкція парку продовжиться, планується створення нового тренажерного майданчику і зони для занять паркуром, благоустрій парку та реконструкція прилеглих вулиць.

Відповідно до листа Запорізької міської ради від 27 січня 2015 року, у 2013, 2014 рр. за рахунок бюджетних коштів частину парку Трудової Слави реконструйовано, а саме: виконано улаштування тротуарної плитки, встановлено дитячі та спортивні майданчики, виконано реконструкцію зливової каналізаціх та зовнішнього освітлення, встановлено нові лавки та урни.

Станом на 12 серпня 2015 року у парку Трудової Слави відбувається реконструкція і готуються до здачі кілька об'єктів. Олександр Сін повідомив, що тут буде обладнано вечірнє освітлення з установкою систем відеоспостереження. Поступово відбудеться заміна зелених насаджень, буде висаджено нові дерева. Всі зони будуть обладнані лавками для відпочинку та біотуалетами.

10 жовтня 2015 року запорізький міський голова взяв участь у відкритті дитячого автодрому та майданчики для паркуру та воркаута в Парку Трудової слави. Як і було обіцяно, ці майданчики були введені в дію напередодні Дня міста. За словами першого заступника міського голови Дмитра Свіркіна, парк поступово упорядковується з 2012 року. Поетапно було виконано реконструкцію різних його ділянок. Цього року в короткі терміни була покладена тротуарна плитка на площі понад 2500 кв. метрів, заасфальтовані доріжки, встановлені бордюри і більше 70 дорожніх знаків, нанесено дорожню розмітку. Також працівники комунальних підприємств упорядкували прилеглу до майданчиків територію, замінили кілька сот квадратних метрів зеленого покриття, кронувати старі дерева.

Відповідно до листа Запорізької міської ради від 12 жовтня 2015 року. бюджетом міста на поточний рік виділені кошти на проведення робіт з реконструкції паркових зон міста, а саме:

- Парк "Трудової слави" (виконуються проектні роботи)