Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Білоцерковець планує в 2018 році провести капітальний ремонт Пейзажної алеї

15 лютого 2018 року народний депутат України Дмитро Білоцерковець заявив, що планує провести капітальний ремонт Пейзажної алеї (відео: 20:27-20:30).
Виконано
Сказано 15 лютого 2018 р.

Джерело

  • https://youtu.be/Bqbi2FgLmJU?t=20m27s
  • http://kievvlast.com.ua/news/klichko-my-dolzhny-sdelat-tak-chtoby-kazhdyj-turist-posle-poseshheniya-kieva-rasskazyval-doma-o-nashem-gorode
  • https://www.ukrinform.ua/rubric-kyiv/2447953-rekonstrukciu-na-starokiivskij-gori-obicaut-zaversiti-do-kinca-roku.html
  • https://www.facebook.com/dbelotserkovets/posts/1924075494326100
  • http://kiev.klichko.org/news/?id=3127

Результат

Наприкінці березня 2018 року мер Києва Віталій Кличко пообіцяв у цьому році оновити Пейзажну алею та відкрити сходи до урочища Гончари-Кожум'яки. За словами заступника голови КМДА Олександра Спасибка, реконструкцію сходів Старокиївської гори мають завершити до кінця травня. Остання здійснюється у єдиному історичному стилі з проектами Пейзажної алеї, Алеї художників та території біля Андріївського узвозу.

У липні відбулося відкриття сходів з Пейзажної алеї на Поділ та оновленої алеї. Зокрема, поряд зі сходами здійснили благоустрій та озеленення території, укріпили схили. На алеї туристичного маршруту побудували громадську вбиральню, встановили тривожну кнопку, камери відеоспостереження, зони доступу до Wі-Fі. Також, було облаштовано оглядові майданчики, встановлено нові лави та урни, LED освітлення території.

Обіцянку вважаємо виконаною у запланований термін.