Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Река запевнив, що Гряківська амбулаторія загальної практики сімейної медицини буде забезпечена стоматологічним обладнанням

20 квітня 2017 року народний депутат України Андрій Река запевнив, що Гряківська амбулаторія загальної практики сімейної медицини буде забезпечена стоматологічним обладнанням. «СЛОВО І ДІЛО» ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата, однак фіксація заяви необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Не виконано
Сказано 20 квітня 2017 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=461134017552098&id=100009665119783
  • Лист Гряківської сільської ради
  • Лист головного лікаря Чутівського РЦ ПМСД від 24.01.2018 року
  • Лист Чутівської ЦРЛ від 18 квітня 2018 року

Результат

Наприкінці жовтня для уточнення статусу обіцянки ми направили запит народному депутату. Зазначимо, що у телефонній розмові з помічником було відмовлено у співпраці з нами.

У відповідь на наш запит у січні до Гряківської сільської ради голова Яніна Губченко повідомила, що Гряківська амбулаторія загальної практики сімейної медицини не є лікувально-профілактичним підрозділом Чутівського районного центру первинної медико-санітарної допомоги. У зв'язку з цим, запит було перенаправлено належному розпоряднику.

В січні ми отримали лист від вказаного медичного закладу, в якому повідомлялося, що Гряківська амбулаторія належить до закладів, що надають первинну медичну допомогу. До табелю оснащення не входить стоматологічне обладнання. Надсилаємо запит до Чутівської ЦРЛ, тому що кабінет, що знаходиться в даному закладі підпорядкований їй.

Згідно наданої відповіді головним лікарем Юрієм Криворучком стало відомо, що у 2017 році Гряківська амбулаторія не була забезпечена стоматологічним обладнанням. Вказане питання з народним депутатом Андрієм Рекою не обговорювалося. Обіцянку вважаємо невиконаною.