Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Мепарішвілі пообіцяв на місцевому рівні підняти питання встановлення на вулицях Колгоспна та Таращанська в Білій Церкві лежачих поліцейських та дорожніх знаків

29 березня 2017 року народний депутат України Хвича Мепарішвілі пообіцяв на місцевому рівні підняти питання встановлення на вулицях Колгоспна та Таращанська в Білій Церкві лежачих поліцейських та дорожніх знаків. «СЛОВО І ДІЛО» ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата, однак її фіксація необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Не виконано
Сказано 29 березня 2017 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/georgij.meparishvili/posts/1256245207805109?pnref=story
  • Лист Білоцерківської міської ради від 6 листопада 2017 року

Результат

У відповідь на наш запит в листопаді до Білоцерківської міської ради щодо сприяння Хвичі Мепарішвілі встановленню на вулицях Колгоспна та Таращанська в Білій Церкві лежачих поліцейських та дорожніх знаків (нардеп обіцяв на місцевому рівні «підняти вказане питання»), голова Геннадій Дикий повідомив наступне. Депутат не звертався до міської ради з проханням виконати вказані роботи. Зазначимо, що парламентарій проігнорував та не надав нам відповідь на запит, направлений в серпні цього року.