Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Києва
  • Голова Київської міської державної адміністрації

Кличко запевнив, що на Подолі запрацює сучасна амбулаторія сімейного типу в березні 2017 року

2 грудня 2016 року мер Києва Віталій Кличко повідомив, що в березні наступного року на Подолі запрацює сучасна амбулаторія сімейного типу на базі Центру первинної медико-санітарної допомоги №1. За його словами, у 2017 році для оснащення амбулаторії планується виділити понад 1,4 млн грн. Крім того, додав київський міський голова, в амбулаторії працюватиме електронна медична система.
Не виконано
Сказано 2 грудня 2016 р.

Джерело

  • http://kiev.klichko.org/news/?id=2167
  • Лист виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 13 липня 2017 року
  • Лист виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 13 липня 2017 року

Результат

Для того щоб дізнатися, як йдуть справи з будівництвом амбулаторії сімейного типу на базі Центру первинної медико-санітарної допомоги №1, ми направили запит в Київську міську державну адміністрацію.

З отриманого в липні листа стало відомо, що на жаль, у зв'язку з несвоєчасним виділенням фінансування на проведення капітального ремонту та оснащення амбулаторії, її відкриття довелося перенести на липень 2017 року.

Ми, звичайно ж, відзначимо, що на обіцяну амбулаторію і гроші виділили, і електронні торги пройшли, і нехай із запізненням, але за станом на 20 червня 2017 року було проведено 90% ремонтних робіт. Однак обіцяв нам Віталій Кличко урочисте відкриття амбулаторії сімейного типу на Подолі саме в березні, так що з термінами запізнилися, через що обіцянці присвоюємо статус «Не виконано».