Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Шурма запевнив, що «Опоблок» зареєструє постанову про скасування рішення підвищити зарплати народних депутатів

21 жовтня 2016 року народний депутат України Ігор Шурма заявив, що фракція «Опозиційного блоку» зареєструє постанову, яка передбачає скасування 3 та 4 пункту в ухваленій напередодні постанові №5000-П «Про висновки та пропозиції до проекту Закону України про Державний бюджет України на 2017 рік». Зазначимо, що йдеться про майже двократне підвищення посадових окладів народних депутатів. Іншими пунктками постанови запропоновано схвалити низку пропозицій до проекту бюджету на 2017 рік, які збільшують розмір субвенцій для різних галузей державного господарства.
Виконано
Сказано 21 жовтня 2016 р.

Джерело

  • http://opposition.org.ua/news/gor-shurma-opozicjjnijj-blok-vimagae-vidminiti-postanovu-yakoyu-pidvishhuetsya-zarplata-nardepam.html
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=60366

Результат

31 жовтня 2016 року у Верховній Раді було зареєстровано проект постанови №5323 «Про внесення змін до Постанови Верховної Ради України «Про висновки та пропозиції до проекту Закону України про Державний бюджет України на 2017 рік», яким запропоновано виключити пункти 3 та 4 про збільшення зарплат народних депутатів. Співавтором документа став і співголова фракції «Опозиційного блоку» Юрій Бойко.