Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Валентиров обіцяє сприяти в питанні надання гуманітарної допомоги малозабезпеченим сім'ям свого виборчого округу

18 серпня 2016 року народний депутата України Сергій Валентиров пообіцяв сприяти в питанні надання гуманітарної допомоги малозабезпеченим сім'ям свого виборчого округу.
Виконано
Сказано 18 серпня 2016 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/valentyrov/posts/1731931707056805
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=11729
  • https://www.facebook.com/valentyrov/posts/1836423893274252
  • Лист народного депутата Сергія Валентирова від 16 листопада 2017 року

Результат

У квітні 2017 року Верховна Рада ухвалила проект закону «Про внесення змін до статті 11-1 Закону України «Про гуманітарну допомогу» (щодо оперативності прийняття рішень)» №5480. Згідно пояснювальної записки, реалізація вказаного законопроекту дасть змогу привести окремі норми Закону України «Про гуманітарну допомогу» у відповідність до норм чинного законодавства, а також забезпечити оперативність прийняття рішень про передання у власність легкових автомобілів, визнаних гуманітарною допомогою, та виконання завдань, передбачених реформою місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні. Сергій Валентиров підтримав вказаний законопроект.

Крім того відомо, що депутат здійснює постійну фінансову підтримку первинної організації ветеранів Токмацького ковальсько-штампувального заводу. За словами її голови Людмили Рябушенко, за минулий рік матеріальну допомогу отримали 120 ветеранів ТКШЗ. Це продуктові набори – 62 чоловіки, грошова допомога – 58 чоловік, передплата газет – 10 чоловік. Сергій Валентиров продовжив надання допомоги ветеранським організаціям і в 2017 році. За березень і квітень вона була надана 15 ветеранам району. Серед тих, хто отримав допомогу, більшість лежачі хворі та самотні люди.

У відповідь на наш запит в листопаді Сергій Валентиров повідомив, що протягом поточного року гуманітарну допомогу отримали малозабезпечені сім'ї Приморського, Приазовського, Якимівського, Веселівського, Токмацького районів та м. Токмак. Загалом, допомога була надана 71 сім'ї. Зазначимо, що депутат надав детальну інформацію по вказаному питанню.