Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Гунчик пообіцяв створити регіональний реабілітаційний центр для учасників АТО

25 липня 2016 року голова Волинської ОДА Володимир Гунчик пообіцяв завершити реконструкцію госпіталю інвалідів у Луцьку створивши на його базі потужний регіональний реабілітаційний центр для учасників АТО (відео 16:30-16:43).
Виконано
Сказано 25 липня 2016 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=IX03MM5Aeqk
  • https://www.volynnews.com/news/all/na-volyni-khochut-pereymenuvaty-hospital-dlia-invalidiv-viyny/
  • Лист начальника відділу інформаційної політики Волинської ОДА Головачук Світлани
  • http://www.president.gov.ua/documents/732018-23818
  • http://www.president.gov.ua/news/prezident-priznachiv-golovoyu-volinskoyi-oda-oleksandra-savc-46586

Результат

24 січня 2017 року під час робочої наради у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика мова йшла про те, що Волинський обласний госпіталь для інвалідів війни облдержадміністрація хоче перейменувати на обласний соціально-реабілітаційний центр. Зі слів губернатора, обласний бюджет уже давно фінансує цей медзаклад, тому варто його перепрофілювати на потреби, які відповідають сьогоденню.

Для організації та забезпечення адресного медичного обстеження, фізичної, психологічної реабілітації мобілізованих та демобілізованих осіб з жовтня 2014 року створено Центр медичної та психологічної реабілітації для учасників АТО на базі закладу "Волинський обласний госпіталь для ветеранів війни". Госпіталь ветеранів війни є організаційно-методичним центром надання медичної та психологічної реабілітації учасникам АТО. На базі обласного госпіталю проведено 2 конференції. З 1 січня 2016 року створено неврологічне відділення відновного лікування хворих із захворюваннями і травмами. В центрі передбачені належні умови перебування пацієнтів. За час існування центру реабілітації проліковано 3027 пацієнтів.

23 березня 2018 року Президент Петро Порошенко підписав Указ №74/2018 про призначення на посаду Голови Волинської обласної державної адміністрації Олександра Савченка. Глава держави також звільнив з цієї посади Володимира Гунчика.