Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Львова
  • Голова партії "Самопоміч"

Садовий пообіцяв, що на котельні «Кінескоп» будуть встановлені котли на альтернативних видах палива

2 жовтня 2015 року міський голова Львова Андрій Садовий пообіцяв, що на котельні «Кінескоп» будуть встановлені котли на альтернативних видах палива.
У процесі
Сказано 2 жовтня 2015 р.
Перевіряється

Джерело

  • http://city-adm.lviv.ua/lmr-news/rubrics/housing-and-utilities/227652-sohodni-ukraina-i-vsi-my-rozplachuiemosia-za-te-shcho-za-roky-nezalezhnosti-ne-zumily-pozbutys-fatalnoi-zalezhnosti-vid-rosiiskoho-hazu-a-sadovyi
  •  Лист в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Нижник А.В.
  • http://city-adm.lviv.ua/news/city/housing-and-utilities/241138-u-lmkp-l-vivvodokanal-ta-lkp-l-vivteploenergo-realizuyut-masshtabni-proekti-budivnitstvo-stantsiji-pererobki-mulu-ta-modernizatsiyu-kotel-ni-kineskop
  • Лист Львівської міської ради
  • https://city-adm.lviv.ua/lmr/lmrdownloads/economy/RA/Vykona_1_pivrichchia_2019_PSEKR.pdf
  • https://lviv2020.com.ua/map/2020/14

Результат

Станом на 25 жовтня 2020 року за результатами звіту по програмі Львів-2020 у котельні "Кінескоп" триває будівництво енергетичного блоку на альтернативному виді палива, а саме на щепі. Завершити будівництво планують у 2023 році.

Нагадаємо про попередній перебіг подій:

Відповідно до листа Львівської міської ради від 26 січня 2016 року, переведення ТЦ "Південна" (колишня котельня "Кінескоп") на альтернативне паливо планується в рамках реалізації проекту модернізації інфраструктури теплопостачання у м. Львові, відповідно до укладеної кредитної угоди з ЄБРР. Термін реалізації проекту - 2016-2018 роки. Зокрема на 2016 рік ЛМКП «Львівтеплоенерго» заплановано визначення підрядної організації та виготовлення проектно-кошторисної документації на виконання вказаних робіт.

Відповідно до проекту ЛКП "Львівтеплоенерго" буде проведено повну модернізацію котельні "Кінескоп", де буде добудовано нові котли та перейдуть до альтернативного палива – газу. На ці цілі міська влада отримала 20 млн євро від Європейського банку та 10 млн євро грантових коштів.

За інформацією Львівської міської ради від 2 травня 2019 року ЛМКП "Львівтеплоенерго" було оголошено міжнародний тендер для переведення ТЦ "Південна" (колишня котельня "Кінескоп") на альтернативне паливо. Проведення тендеру передбачається поступово у три етапи, останній етап планується провести у IV кварталі 2019 року.

Станом на 1 липня 2019 року розроблено проєктно-кошторисну документацію на котельню. Будівництво енергетичного блоку на біопаливі з супутнім виробництвом електроенергії на котельні "Кінескоп" заплановано на 2020 рік.