Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Стець обіцяє, що найближчим часом почнеться набір журналістів у новий телеканал "Ukraine tomorrow"

5 травня 2015 року міністр інформаційної політики України Юрій Стець повідомив, що Міністерство інформаційної політики оголосить конкурс на вакантні посади телеканалу "Ukraine tomorrow" найближчим часом.
Не виконано
Сказано 5 травня 2015 р.

Джерело

  • http://www.5.ua/suspilstvo/Mininformpolityky-naiblyzhchym-chasom-pochne-nabir-zhurnalistiv-u-Ukraine-tomorrow--Stets-79206.html
  • http://www.telekritika.ua/rinok/2015-08-05/109859
  • http://biz.liga.net/all/telekom/stati/3084935-stets-vs-firtash-komu-dostanetsya-brend-ukraine-tomorrow.htm
  • http://interfax.com.ua/news/political/283417.html

Результат

Станом на 5 серпня 2015 року екс-керівник праймових новин каналу «Україна» Марина Коровай заснувала майстерню для навчання журналістів «Корпункт», що співпрацюватиме з Мінінформполітики. «Корпункт» проводитиме набір та організовуватиме навчання на комерційній основі на курсах «Журналістика», «Телеведучий», «Оператор» та ін. В свою чергу, міністерство забезпечить учням майстерні можливість практичних занять на новостворюваному телеканалі іномовлення Ukraine Tomorrow та інших.

12 серпня 2015 року міністр інформаційної політики Юрій Стець заявив, що мовлення каналу Ukraine Tomorrow буде запущено лише наприкінці року.

Затримка запуску проекту може бути пов'язана з правом використання бренду Ukraine Tomorrow, заявку на реєстрацію якого подала компанія Group DF Дмитра Фірташа.