Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Головко запевнив, що на комунальних підприємствах області буде проведено аудит

8 липня 2015 року голова Полтавської обласної державної адміністрації Валерій Головко був присутній на оприлюднені результатів державного фінансового аудиту діяльності ПОКП «Полтавафарм». Головко запевнив, що подібні аудити проведуть на інших комунальних підпріємствах області.
Виконано
Сказано 8 липня 2015 р.

Джерело

  • http://kolo.poltava.ua/gromada-i-vlada/golovko-poobitsyav-pislya-poltavafarm-audit-provedut-na-vsih-komunalnih-pidpriemstvah-27118.html
  • Лист начальника Управління північно-східного офісу держаудитслужби в Полтавській області І.Салогуб №166/01-24 від 21.12.2016 р.

Результат

28 грудня 2016 року начальник Управління північно-східного офісу держаудитслужби в Полтавській області І.Салогуб повідомив, що у 2015-2016 роках, враховуючи звернення голови Полтавської обласної держадміністрації щодо ініціювання проведення державних фінансових аудитів (ревізій, перевірок) суб’єктів господарювання комунального сектору економіки Полтавщини, Управлінням забезпечено проведення контрольних заходів на 31 комунальному підприємстві та охоплено контролем фінансових та матеріальних ресурсів на суму 11,9 млрд гривень. З метою забезпечення відповідальності посадових осіб за допущення фінансових порушень, матеріали контрольних заходів передані правоохоронним органам, за результатами розгляду яких вжиті заходи реагування. Полтавська облдержадміністрація постійно здійснює моніторинг інформації та пропозицій наданих управлінням за результатами контрольних заходів. За наслідками розгляду вказаних інформацій та результатів контрольних заходів, керівництвом області прийняті відповідні управлінські рішення щодо зміни керівників суб’єктів господарювання комунального сектору економіки Полтавщини.

ВИСНОВОК: протягом 2015-2016 років на Полтавщині проведена перевірка на 31 комунальному підприємстві.