Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Куліч пообіцяв щоквартально проводити громадські приймальні та звітувати про вирішення піднятих питань

25 червня 2015 року голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч пообіцяв проводити громадські приймальні раз на квартал та обов’язково звітувати перед громадою про вирішення піднятих питань.
Виконано
Сказано 25 червня 2015 р.

Джерело

  • http://cg.gov.ua/index.php?id=148828&tp=0
  • Лист першого заступника голови ОДА Л.В. Сахневича
  • http://cg.gov.ua/index.php?id=96437&tp=0
  • Лист керівника апарату ОДА Н.А. Романова
  • Заступник голови ОДА Сергій Сергієнко
  • Заступник голови ОДА Сергій Сергієнко
  • http://www.president.gov.ua/documents/2182018-24606

Результат

Відповідно до листа Чернігівської ОДА від 8 лютого 2016 року, голова обласної державної адміністрації проводить особистий прийом громадян, у тому числі представників об'єднань громадян та ініціативних груп. Так, протягом квітня-грудня 2015 року головою облдержадміністрації проведені громадські приймальні, під час яких звернулися представники 22 громадських організацій та ініціативних груп, 34 жителі області.

За ініціативи голови ОДА 9 червня і 21 червня 2016 року відбулися виїзні зустрічі голови облдержадміністрації спільно з керівниками правоохоронних органів, СБУ, військового комісаріату і Державної фіскальної служби в області з громадянами Чернігівської області. В ході даних заходів 53 мешканці області мали змогу поставити запитання на найбільш актуальні теми безпосередньо керівництву області та отримати відповідні роз’яснення. Інші ж, порушені в ході таких зустрічей питання, направлені відповідним органам виконавчої влади для ґрунтовного розгляду і реагування.

8 грудня 2016 року заступник голови – керівник апарату ОДА Н.А. Романова повідомила, що поточного року головою Чернігівської ОДА із залученням керівників правоохоронних органів, СБУ, ДФС в області та обласного військового комісаріату проведено 3 виїзні громадські приймальні. Під час проведення громадських приймалень голова ОДА звітував щодо виконання в області окремих доручень Президента України, КМУ та проблемних питань, які озвучені чи порушені громадянами під час особистих зустрічей та громадських заходів.

В Чернігівській ОДА нам повідомили, що упродовж 2017 року голова Черкаської ОДА Валерій Куліч провів дві громадські зустрічі. Також відбулися 3 особисті прийоми громадян, а на "гарячу" лінію звернувся 561 мешканець області.

Указом Президента №218 від 30 липня 2018 року Куліч Валерй Петрович звільнений з посади голови Чернігівської обласної державної адміністрації згідно з поданою ним заявою.

За час роботи на посаді голови Чернігівської обласної державної адміністрації Валерій Куліч як і обіцяв проводив громадські приймальні та систематично звітував перед громадою. Таким чином обіцянка отримує статус - виконано.