Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Жебрівський пообіцяв, що за 3 тижні будуть побудовані всі фортифікаційні споруди

15 червня 2015 року керівник Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський заявив, що через три тижні будуть побудовані всі фортифікаційні споруди на Донбасі. Він додав, що фортифікаційні споруди розробляв військовий інститут, який займається фортифікацією. Третина з них уже готова, третина буде готова за два тижні, ще третина – приблизно за три тижні.
Виконано
Сказано 15 червня 2015 р.

Джерело

  • http://vgolos.com.ua/news/fortyfikatsiyni_sporudy_na_donbasi_dobuduyut_za_try_tyzhni__zhebrivskyy_183235.html
  • http://donoda.gov.ua/?lang=ua&sec=02.03.09&iface=Public&cmd=view&args=id:27889;tags%24_exclude:46
  • http://censor.net.ua/news/344243/fortifikatsionnye_soorujeniya_na_donbasse_gotovy_zubko

Результат

23 червня Павло Жебрівський проінспектував стан готовності фортифікаційних споруд другої оборонної лінії в секторі «М». Він повідомив, що йому доповіли про готовність об’єктів 2-ї лінії на 90-95%. З 29 по 30 червня почергово вони мають бути здані в експлуатацію МОУ. Окремо голова Донецької ОДА відзначив, що є питання щодо стану готовності третьої лінії оборони. Він додав, що будуть визначені відповідальні особи, закріплені райони і міста, і в термін, визначений Верховним головнокомандувачем, фортифікаційні споруди 3-ї лінії будуть здані вчасно і в повному обсязі.

17 липня 2015 року Віце-прем'єр-міністр, міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко заявив про готовність усіх трьох ліній фортифікаційних споруд у Донецькій і Луганській областях.