Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Путілов пообіцяв підтримати промисловців у співпраці з «Укроборонпромом»

27 квітня 2015 року голова Херсонської ОДА Андрій Путілов пообіцяв підтримати промисловців. Так херсонські та миколаївські підприємці будуть презентувати власний потенціал з імпортозаміщення для Державного концерну «Укроборонпром». Про це було зазначено під час робочої наради голови обласної державної адміністрації Андрія Путілова з керівниками промислових підприємств області. Голова ОДА зазначив, що облдержадміністрація буде всіляко підтримуватиме та координуватиме даний проект.
Виконано
Сказано 27 квітня 2015 р.

Джерело

  • http://www.khoda.gov.ua/ua/news/hersonshhina-i-nikolaevshhina-prezentuyut-ukronboronpromu-promyshlennyjj-potencial
  • http://www.khoda.gov.ua/news/podpisan-memorandum-o-rasshirenii-sotrudnichestva-ukroboronproma-s-predpriyatiyami-hersonshhiny-i-ni

Результат

30 квітня 2015 року в Херсонській обласній державній адміністрації керівники Херсонщини та Миколаївщини підписали Меморандум про розширення співпраці Державного концерну «Укроборонпром» з підприємствами областей. Промислові підприємства двох областей почнуть співпрацю в рамках програми імпортозаміщення комплектуючих для вітчизняного військово-промислового комплексу на заміну російським.