Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Павленко обіцяє, що держпідприємства, які залишились в окупованому Криму, будуть перереєстровані в Києві

21 січня 2015 року Міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко заявив, що 23 державні підприємства, які знаходяться у сфері управління Мінагрополітики України і які залишились на території окупованого Криму будуть перереєстровані у Києві.
Не виконано
Сказано 21 січня 2015 р.

Джерело

  • http://minagro.gov.ua/uk/node/15590
  • http://minagro.gov.ua/uk/node/18022
  • Лист Міністерства аграрної політики та продовольства України від 6 січня 2016 року
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=58728

Результат

Станом на 4 серпня 2015 року мінагрополітики створено робочу групу з питань управління підпорядкованими державними підприємствами, які знаходяться на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим. Відповідний наказ підписав Міністр Олексій Павленко. Робочу групу у складі представників профільних департаментів міністерства очолив радник Міністра Олександр Лієв.

Згідно листа Міністерства аграрної політики та продовольства України від 6 січня 2016 року, перереєстрації юридичних осіб, які розташовані на тимчасово окупованій території АР Крим, не здійснювалась.

14 квітня 2016 року Верховна Рада відправила у відставку Кабінет міністрів, який очолював екс-прем'єр України Арсеній Яценюк. За відповідне рішення проголосував 281 народний депутат.