Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Одарич зобов'язався ліквідувати білборди на бульварі Шевченка

7 травня 2014 року на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook кандидат на посаду Черкаського міського голови Сергій Одарич зазначив, що є багато реальних пропозицій, які він почне втілювати одразу ж після виборів. Зокрема, планується повністю ліквідувати величезні білборди на бульварі Шевченка і винести їх за межі міста.
Не виконано
Сказано 7 травня 2014 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/sergiy.odarych/posts/685567108175990
  • Лист Міського голови міста Черкаси Одарич С.
  •  Лист заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради О.А. Ільченка
  • http://v4asno.com/cherkaschan-oburyv-bilbord-z-led-vdiagnenymy-divchatamy-fotofakt/
  • Лист Черкаської МР

Результат

Відповідно до листа Виконавчого комітету Черкаської міської ради від 3 лютого 2015 року, частину біг-бордів, що були розташовані по бульв. Шевченка було демонтовано впродовж 2010-2012рр.

Проте, частина рекламоносіїв, що належать ПП «Вересень+» досі розміщено по бульв. Шевченка.

Рядом судових рішень та рішень виконавчого комітету Черкаської міської ради ПП «Вересень+» зобов’язано демонтувати належні йому рекламні конструкції. На сьогодні рішення судів та виконкому щодо зобов’язання ПП «Вересень+» демонтувати належні йому рекламоносії у добровільному порядку не виконано. ПП «Вересень +» оскаржило вищевказані рішення до суду. Тому вирішення питання демонтажу залишку рекламних щитів з бульв. Шевченка можливе по завершенні судових процесів.

Згідно з листом Черкаської міської ради від 13 травня 2015 виконавчим комітетом прийнято рішення від 04.12.2013 "Про демонтаж рекламоносіїв ПП" Веречень + "(рекламні щити розміщені на бульв. Шевченка). Організацією демонтажу займається управління інспектування.

Відповідно до листа Черкаської міської ради від 1 вересня 2015 року, станом на сьогодні рішення міської ради про демонтаж білбордів на бульварі Шевченка не виконано.