Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Марковський пообіцяв всім учасникам АТО з Кіровограду ділянку землі під будівництво

В.о. міського голови Кіровограда Іван Марковський 19 серпня 2014 р. пообіцяв кожному учаснику АТО з Кіровограда ділянку землі під будівництво. Місто вже може запропонувати 115 земельних наділів у мікрорайоні Арнатутово, і далі будуть шукати можливі варіанти.
Виконано
Сказано 19 серпня 2014 р.

Джерело

  • http://www.kr-rada.gov.ua/news/kirovogradci-uchasniki-ato-19814.html?page=3
  • http://www.kr-rada.gov.ua/decisions/date/2?date=2014-11-11
  • http://www.kr-rada.gov.ua/decisions/date/?date=2014-12-16
  • http://www.kr-rada.gov.ua/decisions/date/?date=2014-12-30
  • Лист засткпника міського голови С. Колодяжний
  • Лист в.о. міського голови І. Марковського

Результат

Протягом останніх сесій міської ради було прийнято ряд рішень "Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок учасникам АТО".

Відповідно до листа Кіровоградської міської ради від 11 лютого 2015 року, станом на 11.02.2015 р. до Кіровоградської міської ради надійшло 426 звернень від учасників АТО щодо відведення земельних ділянок безоплатно у власність. За результатами розгляду звернень надано 200 дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок безоплатно у власність для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських споруд та будівель, 175 - підготовлено на розгляд сессії Кіровоградської міської ради, 51 - підготовлено на розгляд чергового засідання постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин та Кіровоградської міської ради.

Відповідно до листа Кіровоградської міської ради від 6 липня 2015 року, до Кіровоградської міської ради надійшло 849 заяв від учасників АТО про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок безоплатно у власність для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд (присадибні ділянки).

За результатом розгляду цих заяв вже надано 426 дозволів на розроблення проектів землевідведення в районні вулиці Генерала Родимцева, мікрорайонах Арнаутова, та Масляниківка загальною площею близько 45 га.