Яценко йде в депутати з обіцянками мера і голови міськради

Читать на русском

Народний депутат Антон Яценко знову мітить балотуватись по мажоритарному округу на Черкащині, однак пропонує своїм виборцям обіцянки, виконанням яких має займатися не нардеп, а місцеві органи влади.

Такого висновку можна дійти проаналізувавши програму кандидата, що опублікована на офіційному сайті ЦВК.

Зокрема, серед подібного роду обіцянок Яценко пропонує забезпечити в разі свого обрання проведення мережі Інтернет до сіл округу, завершити процедури безоплатного отримання працівниками соціальної сфери земельних паїв, розширити туристичний потенціал м.Умань шляхом відкриття зоопарку, лунапарку, поляни казок в парку ім.Черняхівського, реконструкції площ в м.Монастирище, м.Христинівка і так далі.

Безперечно, справи благородні і варті уваги звичайного громадянина. Однак не в розрізі парламентської кампанії, а скажімо виборів мера чи депутата районної або обласної ради. Можливо виходячи з таких прагнень нині діючого народного обранця до проблем Черкащини йому варто було б балотуватисьне не до Верховної Ради, а до місцевих органів? 

Тим більше, що надзвичайно ефективною його роботу в головному законодавчому органі теж важко назвати. Адже попри 44 законодавчі ініціативи, які подав на розгляд депутатів Яценко протягом останніх 2 років, набули чинності лише 2 з них. Та й то стосувались не стільки економічно чи політично важливих аспектів життя країни, а культурно-просвітницьких (набула чинності ініціатива Яценка про підготовку та відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Григоровича Шевченка, а також про відзначення 60-річчя утворення Черкаської області).

І хоча, звичайно, кінцевий вибір буде за жителями Черкащини, все ж, висновки варто робити уже зараз. Адже популярний в нинішньому політичному сезоні лозунг «жити по-новому», передбачає собою, в першу чергу і «думати та голосувати по новому».

Нагадаємо, що нещодавно народний депутат України Антон Яценко запропонував створити в Умані на Черкащині вільну економічну зону.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: