Сумісник Сенченко з АП повернеться у Верховну Раду

Читать на русском

Т. в. о. заступника глави Адміністрації Президента Андрій Сенченко написав заяву про відставку з займаної посади.

Про це він сказав сьогодні у Верховній Раді, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

«Я написав таку заяву та адресував її новому Президенту, але сьогодні йому не до цього, а завтра я йому вручу цю заяву», - підкреслив Сенченко.

Він також додав, що після звільнення з АП планує зосередитися на інших видах діяльності, зокрема на законотворчості.

«Адміністрація - це не єдина точка докладання сил, є багато інших не менш захопливих завдань, наприклад, писати закони», - заявив політик.

Нагадаємо, що Сенченко продовжує перебувати в статусі народного депутата України, не дивлячись на те, що паралельно обіймав посаду в АП. Як відомо, вчора заяву про звільнення написав також т.в.о. глави АП Сергій Пашинський.

Як повідомляло «Слово і Діло», Вікторія Сюмар вирішила піти з посади заступника секретаря РНБО, мотивувавши своє рішення тим, що стара команда має поступитися місцем команді новообраного Президента Петра Порошенка.

Поточний рейтинг відповідальності Андрія Сенченка в системі «Слово і Діло» становить 17%. Він виконав 2 з 12 обіцянок, зафіксованих проектом, а ще 4 його заяви були провалені. 20 травня Сенченко заявив, що Україна проведе референдум про вступ до НАТО після стабілізації ситуації на сході країни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: