Булатов вийшов з Автомайдану і відзвітував про зібрані гроші

Читать на русском

Міністр молоді та спорту України Дмитро Булатов відзвітував про використання коштів, пожертвуваних на Автомайдан, і заявив про вихід із цього громадського руху.

«Щоб справді поміняти країну, зараз потрібно працювати. Навіть ні, не працювати – пахати. Тому я йду з Автомайдану», – написав Булатов на своїй сторінці у Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

Міністр розповів, що відтепер має намір зосередитися на своїй роботі в уряді, щоб «побудувати відкрите й чесне міністерство, як колись із друзями побудував відкритий і чесний Автомайдан».

Крім того, Булатов відзвітував про всі отримані й витрачені на потреби Автомайдану кошти.

«За час, який я збирав, гроші було: 820 тис 603 грн – зібрано; 607 тис 870 грн – витрачено на потреби Автомайдану; 212 тис 733 грн – залишок, який передано у штаб», – ідеться в повідомленні.

За його словами, звіту довго не було, тому що арешт з рахунків було знято тільки нещодавно. «Також у мене складний і щільний графік роботи. Непросто знайти час», – додав він.

Булатов також пояснив, що літав у Домінікану на реабілітацію, там живуть його друзі-кайтери, а квитки туди були придбані його другом, директором «Тез-Тур Україна» Сергієм Буртіним. «Ані копійки із загальної картки на квитки витрачено не було», – запевнив міністр.

Раніше активісти Автомайдану звернулися до їхнього колишнього лідера Дмитра Булатова з вимогою відзвітувати про зібрані кошти під час акцій протесту в Києві.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: