Потяги Hyundai повернуться на рейки ще до осені – Бурбак

Читать на русском

В. о. міністра інфраструктури заявив, що за 3-4 місяці потяги Hyundai повернуться на українську залізницю після ремонту.

Бурбак заявив, що швидкісні потяги Hyundai відновлять роботу ще до початку осені, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на УНІАН. В. о. міністра інфраструктури нагадав, що експреси несправні, тож за фактом їх використання Генеральна Прокуратура відкрила кримінальне провадження. І додав: корейські потяги досі перебувають на гарантії виробника, тож для їх ремонту найближчим часом до України мають прибути експерти Hyundai.

Нагадаємо, історія співпраці «Укрзалізниці» з корейською компанією почалася напередодні «ЄВРО-2012»: швидкісні потяги мали забезпечити комфортне сполучення між містами-господарями чемпіонату. Тоді ж Борис Колесніков пообіцяв купувати щороку до 25 таких експресів. Втім, після численних збитків від їх експлуатації Микола Азаров заявив, що Україна, купуватиме потяги українського виробництва.

У лютому 2014 року фахівці виявили тріщини у вагонах потягів Hyundai, після чого експреси були вилучені для ремонту.

У системі «Слово і Діло» зареєстровано 16 обіцянок Максима Бурбака, усі нині в процесі виконання. Зокрема, посадовець заявив про намір перетворити «Укрзалізницю» на акціонерне товариство, а також пообіцяв запобігти рейдерству в українських портах.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: