Кандидатський гороскоп (ІНФОГРАФІКА)

Читать на русском

Овен. Ользі Богомолець та Олександрові Клименку «кандидатський» гороскоп радить перевести свою неспокійну енергію в конструктивне русло. Астрологи вважають, що Овнам потрібно «зайняти нову територію». Головне, щоб кандидати не сприйняли цю пораду буквально, адже у наш буремний час «зайняття нових територій» стало звичним явищем – кримчани не дадуть збрехати. 

Телець. Кандидатам-Тільцям, серед яких лідер НРУ Василь Куйбіда, гороскоп наказує не ризикувати з фінансами. Втім, цю пораду астрологи, мабуть, дали з запізненням – свої 2,5 млн. грн. за участь у президентській гонці Куйбіда вже вніс.

Рак. Ренату Кузьміну гороскоп радить задовольнити потреби інших людей – це має сторицею повернути витрачені зусилля. Залишається тільки здогадуватись, хто ж ці самі «інші люди» і де їх шукати, бо багато з тих, з ким раніше контактував Кузьмін, таки справді десь запропастилися, принаймні, так вважає Генпрокуратура.

Лев. Народженим під знаком лева Петру Симоненку та Вадиму Рабіновичу астрологи рекомендують подивитися на речі по-новому. Можливо, лідер КПУ врешті зрозуміє, що часи п’ятиліток і червоних знамен давно минули і спробує переключитися на трохи молодший електорат. А ще один «лев» Рабінович так надихнеться новими ідеями та проектами, що замість київського «Арсеналу» купить лондонський. 

Діва. «Діві» в чоловічій подобі Валерію Коновалюку зірки кажуть, що репутація важливіша за заманливі перспективи. І справді, президентська гонка якнайкраще підходить як для набуття, так і для повної втрати репутації. Чим закінчиться ця кампанія для Коновалюка, побачимо вже зовсім скоро, хоча й не будучи астрологом, це неважко спрогнозувати.  

Терези. Кандидатам Петру Порошенку, Дмитру Ярошу, Миколі Маломужу та Юрію Бойку гороскоп радить підбирати переконливі слова для «важливих клієнтів». Прекрасна порада для кандидата в президенти! Тільки, як на зло, «важливих клієнтів» на виборах десятки мільйонів, і після стількох років політичної брехні переконати їх в чомусь практично неможливо.

Скорпіон. Анатолія Гриценка, Олега Тягнибока і Зоряна Шкіряка, які народилися під сузір’ям Скорпіона, гороскоп попереджає, що імпульсивне і ризиковане рішення може як поставити хрест на кар’єрі, так і відкрити нові обрії та можливості. Це «попередження», певно, так  перелякало Шкіряка, що той аж вирішив знятися з виборів. Два інших Скорпіони виявилися більш стійкими і ще готуються показати «жало» під час виборчої кампанії.  

Стрілець. Стрільцям Олегу Ляшку та Юлії Тимошенко, як пророкують планети, лишня увага буде лише на користь. Ляшко і справді прикував до себе увагу новим войовничим образом «коммандос», поїхавши на схід відстрілювати сепаратистів. Тимошенко в цій ситуації залишилось стріляти тільки очима, гнівно критикуючи політичних опонентів. Чим закінчаться ці «перестрілки» кандидатів-Стрільців, побачимо вже 25 травня. 

Водолій. Сергію Тігіпку, Михайлу Добкіну, Володимиру Саранову та Василю Цушку пророкують успіх в далекій перспективі. Як на зло, вибори вже на носі, а «далека перспектива» змусить забути про президентські амбіції ще мінімум на п’ять років. Втім, за цей час кандидати встигнуть розширити свій бізнес і завезти потрібні зв’язки – це їм «гарантує» гороскоп.  

Риби. Андрій Гриненко почуватиметься під час президентської гонки як Риба у воді – зірки кажуть, що він зможе схилити на свій бік кого-завгодно. Але з одним застереженням – не треба казати дурниць, через які потім можна пожалкувати. Згодьтеся, трохи заскладне завдання на виборах, де без дурниць ну ніяк не обійтися.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: