Росіяни вдарили з артилерії по Херсонщині, серед постраждалих є поліцейські

Читать на русском
У Бериславі на Херсонщині від вибухів двох ворожих FPV-дронів легкі поранення дістали двоє працівників поліції.
Укрінформ

Протягом минулої доби та у ніч на 21 квітня війська країни-агресора з артилерії, мінометів, реактивних систем залпового вогню обстріляли правий берег Херсонщини. Внаслідок чого дістали поранення двоє працівників поліції та жінка.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції України.

Як зазначається, зокрема, ворог завдав удару балістичною ракетою та застосовував безпілотні літальні апарати. Пошкоджені житлові будинки, транспортні засоби, приміщення медичного та навчальних закладів, кав’ярня, господарчі споруди агропідприємства та газопроводи.

У Херсоні в результаті обстрілів Корабельного та Дніпровського районів легкі травми отримала 81-річна жінка.

У Бериславі від вибухів двох ворожих FPV-дронів легкі поранення дістали двоє працівників поліції.

У Херсонському районі під вогнем перебували Херсон, Антонівка, Білозерка, Станіслав, Понятівка, Чорнобаївка, Комишани та Інженерне.

У Бериславському районі росіяни атакували Саблуківку, Новоберислав, Львове, Ольгівку, Тягинку, Новокаїри, Золоту Балку та Берислав.

Також росіяни обстрілювали Козацьке та Веселе Каховського району.

У Станіславі від вибухів ворожих снарядів пошкоджень зазнали три приватні будинки та газопровід низького тиску, у Білозерці – три приватні будинки, у Комишанах – приватний будинок і газопровід.

У Золотій Балці від вибуху дрона-камікадзе пошкоджений приватний будинок.

Тягинку війська країни-агресора атакували за допомогою РСЗВ, влучили в заклад харчування, в результаті чого виникла пожежа. Таким же чином ворог зруйнував приватний будинок у Львовому.

У Херсонському районі загарбники скерували на агропідприємство балістичну ракету. В результаті вибуху були пошкоджені господарчі споруди підприємства.

По Новобериславу ворог запустив дві авіабомби. Зруйнувані приватний будинок та навчальний заклад.

Одну авіабомбу росіяни скерували на школу у Львовому.

На територію Веселого росіяни скинули дві керовані авіабомби, а в Козацькому внаслідок мінометного обстрілу був пошкоджений приватний будинок.

Нагадаємо, армія росії у неділю зранку, 21 квітня, атакувала місто Українськ в Донецькій області. Внаслідок обстрілу одна людина загинула, чотирьох було поранено.

Також війська рф завдали майже 400 ударів по Запорізькій області за добу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: