На Чернігівщині та Сумщині вибудовують додаткові смуги оборони на кордоні

Читать на русском
Углиб Чернігівської та Сумської областей на кордоні вибудовують додаткові смуги оборони. За словами військових, вони є дуже потужними.
Getty Image

Углиб Чернігівської та Сумської областей на кордоні вибудовують додаткові смуги оборони. За словами військових, вони є дуже потужними.

Про це в етері телемарафону заявив речник ОК «Північ» Вадим Мисник.

Будівництво фортифікаційних споруд в Україні під час повномасштабної війниБудівництво фортифікаційних споруд в Україні під час повномасштабної війни – на інфографіці.

«Лінія оборони вибудувана, вона вже є, і ми її посилюємо. Вглиб цих областей вибудовуються додаткові смуги, дуже потужні», – наголосив речник.

Мисник також зазначив, що на ділянці кордону з Білоруссю на Чернігівщині військові наразі не спостерігають диверсійних груп. Але розвідка постійно відстежує їхні переміщення.

«У них протягом місяця були заходи перевірки бойової готовності, і ми знаємо, що там долучалися, порівняно з минулим роком, набагато більше військовозобов’язаних до військових частин. Але зараз уже, з 17 квітня, почався процес повернення додому», – додав він.

Нагадаємо, Кабінет міністрів виділив додаткові 3,88 млрд гривень на подальше будівництво оборонних рубежів для захисту від ворожої армії рф.

На початку квітня Кабінет міністрів виділив понад 5,7 млрд гривень на будівництво фортифікаційних споруд у Донецькій, Запорізькій, Сумській, Миколаївській, Херсонській областях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: