Захист Дніпропетровської області посилять «зубами дракона»

Читать на русском
На Дніпропетровщині почали активно споруджувати так звані зуби дракона для захисту від армії рф.
t.me/dnipropetrovskaODA

Процес будівництва фортифікацій активізувався, зокрема на Дніпропетровщині почали споруджувати «зуби дракона».

Про це повідомив речник оперативно-стратегічного угрупування військ «Таврія» Дмитро Лиховий в ефірі телемарафону у п'ятницю, 8 березня.

Будівництво фортифікаційних споруд в Україні під час повномасштабної війниБудівництво фортифікаційних споруд в Україні під час повномасштабної війни – на інфографіці.

«Можу додати, що сьогодні почали активно споруджувати «зуби дракона», які для багатьох є уособленням цієї потрібної лінії фортифікації на Дніпропетровщині. Заходьте на сторінку голови Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака – там видно «зуби дракона» і є інформація про спорудження лінії вже на Дніпропетровщині», – сказав він.

Водночас спікер закликав мешканців Запорізької області не панікувати через те, що лінія оборони пролягатиме за ними.

«Укріплень не буває багато. Їх чим більше – тим краще. У цих умовах це ще один привід, щоб громадяни тилових міст та сіл спали спокійніше», – додав Лиховий.

Він нагадав, що загалом будівництво фортифікацій зараз активізується, оскільки це є природним процесом.

Нагадаємо, днями російські війська атакували Дніпропетровську область із дрону-камікадзе, а також артилерії. Під обстріл потрапили Нікополь та Марганець. 3 березня війська рф завдали ракетного удару по Дніпру, спалахнула пожежа.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: