Вибухи в Джанкої: окупанти перекрили дорогу біля військового аеродрому

Читать на русском
Окупанти перекрили ділянку дороги від Джанкоя до села Побєдне. Там знаходиться аеродром, де сталися вибухи та пожежа.
Фото: Mash

Окупаційна влада Криму повідомила про закриття автомобільної дороги від Джанкоя до села Побєдне. Саме в тому районі знаходиться військовий аеродром, на якому після серії вибухів сталася пожежа.

Про це повідомляє «Кримський вітер».

На даний момент на військовому аеродромі та поряд з ним зафіксовано шість осередків пожежі. За словами місцевих жителів, продовжується детонація боєприпасів.

Російські Telegram-канали повідомляють, що по летовищу міг бути завданий подвійний удар – ракетами ATACMS і Storm Shadow.

Як пише «Кримський вітер», на аеродромі базувалися не лише ударні гелікоптери: раніше там фіксували пускові установки С-300/С-400.

Нагадаємо, сьогодні вночі, 17 квітня, в окупованому Джанкої на півночі Криму пролунали вибухи і виникла пожежа в районі місцевого військового аеродрому. Там дислокується 39-й вертолітний полк 27-ї змішаної авіаційної дивізії 4-го командування ВПС та ППО Південного військового округу рф у складі трьох авіаційних ескадрилій.

31 січня Повітряні сили ЗСУ завдали удару по аеродрому «Бельбек» в окупованому Криму. За попередніми даними, вдалося вразити щонайменше три літаки ворога, а також особовий склад.

Раніше «Слово і діло» писало, які об'єкти росіян в окупованому Криму зазнали атак у 2023 році.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: