Дрони ГУР атакували російський завод, який виробляє бомбардувальники Ту-22М і Ту-160М – ЗМІ

Читать на русском
ГУР вранці 17 квітня атакувало дронами авіаційний завод у російському Татарстані. Об'єкт виробляє та ремонтує стратегічні бомбардувальники.
Фото: росЗМІ

Головне управління розвідки вранці 17 квітня атакувало дронами авіаційний завод у російському Татарстані.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Лише військові цілі: які об'єкти російського ОПК атакували дрониЯкі підприємства російського оборонно-промислового комплексу атакували дрони під час війни – на інфографіці.

Журналісти зазначили, що йдеться про завод імені Горбунова в Казані, який виробляє та ремонтує стратегічні бомбардувальники Ту-22М та Ту-160М.

Удару було завдано приблизно о 10 ранку за Києвом. Незадовго до цього в Казані спрацювала сирена повітряної тривоги, а на заводі почалася евакуація персоналу.

У той же час в росії повідомляли, що аеропорти відразу трьох міст - Казані, Нижньокамська і Нижнього Новгорода - тимчасово не приймають і не відправляють літаки.

Нагадаємо, 17 квітня українські БПЛА атакували радіотехнічний вузол військової частини у Мордовії рф. Метою атаки став загоризонтний радіолокатор 29Б6 Контейнер з дальністю виявлення цілей близько 3000 км.

У ГУР також повідомили, що в російській Самарі було знищено транспортний гелікоптер Мі-8, який ворог використовував для війни проти України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: