ВАКС вкотре продовжив обов'язки заступнику міністра агрополітики

Читать на русском
Антикорупційний суд знову підтримав прохання прокурора САП про продовження строку дії запобіжного заходу, обраного підозрюваному.
фото: zoda.gov.ua

Вищий антикорупційний суд вкотре продовжив строк дії обов'язків, покладених на першого заступника міністра аграрної політики та продовольства Тараса Висоцького. Його підозрюють у зловживаннях на 62,5 млн грн. Обов'язки діють до 10 червня.

Таке рішення 10 квітня ухвалив ВАКС, повідомляє «Слово і діло».

Як відомо, суд застосував до Висоцького запобіжний захід у вигляді застави з обов'язками, а саме: прибувати на першу вимогу; не відлучатись за межі України без дозволу; повідомляти про зміну свого місця проживання та місця роботи; утримуватися від спілкування з низкою осіб та здати на зберігання закордонні паспорти. Прокурор САП попросив продовжити дію обов'язків, покладених на Висоцького.

«Клопотання про продовження строку дії обов'язків, покладених на підозрюваного (Висоцького – ред.), задовольнити. Продовжити підозрюваному на два місяці - до 10 червня 2024 року, строк дії обов'язків», – ідеться в рішенні.

Нагадаємо, НАБУ і САП повідомили про підозру першому заступнику міністра агрополітики Тарасу Висоцькому і ексзаступнику міністра економіки Олександру Грибану. Висоцького підозрюють у причетності до зловживань на двох закупівлях макаронів у вигляді гуманітарної допомоги, які завдали 62,5 млн грн збитків. Грибану інкримінують лише один епізод – на 33,7 млн грн збитків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: