Окупанти вдарили по Одесі авіаракетами, є постраждалі (оновлено) (доповнено)

Читать на русском
Окупаційні війська рф намагалися атакувати Одесу двома керованими авіаційними ракетами. Обидві повітряні цілі були збиті силами ППО.
Фото: Getty Images

Окупаційні війська росії намагалися атакувати Одесу двома керованими авіаційними ракетами. Обидві повітряні цілі були збиті силами ППО.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Кіпер у Telegram.

Відомо, що у деяких районах Одеси зафіксовано падіння уламків. Внаслідок атаки постраждала 15-річна дитина, її доправили до лікарні.

«Будьте обережні, у випадку виявлення небезпечних предметів, не намагайтеся переміщувати їх самостійно. Викликайте оперативні служби, вам кваліфіковано допоможуть», – вказано у повідомленні.

Кіпер додав, що наслідки атаки ще уточнюються. Він також попросив жителів області реагувати на сигнали повітряної тривоги.

Доповнено:

В ОВА уточнили, що від атаки постраждали троє мирних жителів.

«Двоє з них - діти 15 та 10 років. Люди травмувалися внаслідок падіння уламків. Всі поранення легкі, загрози життю, на щастя, немає», – написав Кіпер.

Нагадаємо, цієї ночі росія атакувала Україну «шахедами» та ракетами. Вибухи пролунали у Дніпрі та області, у Черкаській, Хмельницькій, Івано-Франківській та Львівській областях. Сили протиповітряної оборони збили вночі 84 цілі.

Президент Володимир Зеленський розповів, що цілями ворога були Канівська і Дністровська ГЕС.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: