Окупанти атакували дронами Ізюм, пошкоджено будинки та гімназію

Читать на русском
Російські війська вночі атакували дронами Ізюм у Харківській області. Пошкоджено житлові будинки та гімназію, одна людина постраждала.
Фото: прокуратура

Російські війська вночі 27 березня безпілотниками атакували цивільну інфраструктуру Ізюма. В результаті постраждала одна людина.

Про це повідомляє Офіс генпрокурора.

Атаку, за даними слідства, було здійснено близько 3:15. В результаті пошкоджено гімназію та прилеглі до неї житлові будинки. Поранення при цьому отримав 62-річний охоронець навчального закладу.

На місці правоохоронці вилучили уламки трьох ударних дронів. За процесуального керівництва Ізюмської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, росіяни вночі запустили по Україні 13 ударних безпілотників. Сили протиповітряної оборони працювали у Харківській, Сумській та Київській областях.

Учора, 26 березня, окупанти завдали удару по Харкову з використанням турбореактивної ракети X-35У. Під удар потрапив гуртожиток спортивного коледжу, постраждала одна людина.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: