Маск вперше за більш ніж дев'ять місяців поступився титулом найбагатшої людини у світі

Читать на русском
Ілон Маск опустився на друге місце в індексі мільярдерів, поступившись лідерством Джеффу Безосу.
Фото: AP

Генеральний директор компанії Tesla, виконавчий директор SpaceX і власник соцмережі X Ілон Маск вперше за більш ніж дев'ять місяців поступився титулом найбагатшої людини у світі Джеффу Безосу.

Про це повідомляє Bloomberg.

Ілон Маск та Україна: у які скандали потрапляв бізнесмен під час повномасштабної війниІлон Маск висміяв президента Володимира Зеленського та його прохання про допомогу Україні. Інші скандали з Маском під час війни – на інфографіці.

Маск опустився на друге місце в індексі мільярдерів після того, як акції Tesla Inc. впали на 7,2% у понеділок. Зараз статки Маска складають 198 млрд доларів, у той час як статки засновника Amazon Безоса становлять 200,3 млрд доларів.

Безос очолив рейтинг найбагатших людей світу за версією Bloomberg вперше з 2021 року.

Розрив у статках між Маском та Безосом, який у якийсь момент досягав 142 млрд доларів. Зараз розрив скорочується, оскільки акції Amazon та Tesla рухаються у протилежних напрямках.

Зазначимо, що третє місце у рейтингу найбагатших людей зараз займає голова LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton Бернар Арно – його капітал оцінюється в 197,5 млрд доларів.

Нагадаємо, на початку минулого року Маск також тимчасово втрачав звання найбагатшої людини у світі, ненадовго поступившись титулом французу Бернару Арно.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: