Ворог не знає, як далі використовувати літаки А-50 – Ігнат

Читать на русском
Російські літаки далекого радіолокаційного виявлення А-50 вже шостий день не з'являються над Азовським морем, повідомили у Повітряних силах.
Фото: Getty Images

Російські літаки далекого радіолокаційного виявлення А-50 вже шостий день не з'являються над Азовським морем.

Про це повідомив речник Командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону.

Знищені та пошкоджені російські літаки: топ втрат за час великої війниНа інфографіці – найзначніші втрати росії у літаках під час повномасштабної війни. Загалом рф втратила 329 літаків.

«Це досить приємний для нас факт, тому що окупанти не знають, як далі використовувати ці літаки, оскільки вони можуть піти вслід за російським кораблем», – сказав він.

Ігнат додав, що українські захисники практично щодня завдають ударів по російських винищувачах, і що ЗСУ мають необхідні інструменти для того, щоб і далі це робити.

«Деталі ми не можемо розповідати. Знищуються літаки і на Південному, і Східному напрямах. У нас є засоби, які працюють фактично щодня, окупанти вже розуміють, що на тому чи іншому напрямі на них може чекати сюрприз. Ворог не почувається так вільно, як це було раніше», – наголосив представник Повітряних сил.

Нагадаємо, 23 лютого Сили оборони збили один А-50 над акваторією Азовського моря. Сумарно в лютому ЗСУ знищили одразу 13 військових літаків російської федерації.

На інфографіці «Слово і діло» – найбільші втрати росіян у літаках під час повномасштабної війни.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: