Сили оборони частково витіснили росіян з Вовчанська – Генштаб

Читать на русском
Українські військові продовжують відбивати атаки армії рф у Вовчанську, росіян відтіснили  від самого міста.
Генштаб ЗСУ

Підрозділи ЗСУ відбили атаки російських військових у районі Вовчанська Харківської області. Наші бійці частково витіснили ворога з міста.

Про це повідомив Генштаб ЗСУ у середу, 15 травня.

Харківський напрямок: ЗСУ перемістились на більш вигідні позиції під ВовчанськомВнаслідок вогневого впливу та штурмових дій противника, для збереження життя наших військовослужбовців та уникнення втрат, підрозділи здійснили маневр та перемістились на більш вигідні позиції.

«Сили оборони відбили наступальні дії російських окупантів в районі Вовчанська, частково витіснили ворожі сили із населеного пункту, тривають оборонні дії в північних і північно-західних околицях. Дані щодо втрат противника уточнюються», – йдеться у повідомленні.

Загалом на Харківському напрямку за день зафіксовано три бойові зіткнення. Противник намагається атакувати у напрямку Липців. Ворожа авіація завдала двох ударів по районах населених пунктів Липці та Мала Данилівка.

За даними Генштабу, з початку доби росіяни зосереджують найбільші зусилля на Куп'янському та Покровському напрямках.

Нагадаємо, раніше в Міноборони заявили, що російські піхотні групи зайшли до Вовчанська і намагаються закріпитися в його північній частині. При цьому в ЦПД та Харківській ОВА спростували окупацію Вовчанська.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: