У Міноборони рф заявили, що над Бєлгородом ППО збила снаряди РСЗВ Vampire

Читать на русском

Міноборони рф повідомило подробиці атаки на Бєлгород нібито з боку України. Російські Телеграм-канали оприлюднили нові дані про загиблих та поранених.
фото росЗМІ

Росія звинуватила Україну в сьогоднішній атаці на Бєлгород, де, за даними російських пабліків, загинули 5 людей та постраждали ще 18.

Про це повідомило російське Міноборони у Telegram.

У російському Бєлгороді мешканцям пропонують евакуюватисяНа тлі бавовни, яка почастішала, влада Бєлгорода визнала, що ситуація в місті залишається непростою.

«Близько 12:30 припинено спробу київського режиму здійснити терористичну атаку по об'єктах на території російської федерації із застосуванням реактивної системи залпового вогню RM-70 «Вампір»», – йдеться у повідомленні.

Як заявили в Міноборони рф, засобами ППО 14 реактивних снарядів було знищено над територією Бєлгородської області.

За даними російського Telegram-каналу Комерсант, у Бєлгороді сьогодні, попередньо, п'ятеро людей загинули, серед яких начебто була одна дитина. Ще 18 людей нібито отримали поранення, п'ять із яких діти. Також пошкоджено два приватні домоволодіння та автомобіль у селі Шагарівка.

Нагадаємо, в російському Бєлгороді вранці 15 лютого було оголошено ракетну небезпеку і пролунали вибухи. Було відомо про 4 загиблих та 10 постраждалих. Увечері 7 лютого у Бєлгороді також прогриміли потужні вибухи, був частковий блекаут.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: