У російському Бєлгороді мешканцям пропонують евакуюватися

Читать на русском
На тлі бавовни, яка почастішала, влада Бєлгорода визнала, що ситуація в місті залишається непростою.
t.me/vvgladkov

Губернатор Бєлгородської області рф заявив, що ситуація в Бєлгороді залишається непростою і запропонував жителя міста евакуюватися.

Про це В'ячеслав Гладков повідомив сьогодні, 5 січня, у своєму Telegram.

ГУР провело спецоперацію у Бєлгородській області, у росіян є втрати – деталіРозвідники в Бєлгородській області замінували дорогу та атакували російський взводний опорний пункт. Окупанти мають втрати.

За його словами, жителі Бєлгорода можуть евакуюватися до Старого Осколу та Губкіна. Декілька сімей уже виїхали з міста.

Гладков додав, що якщо кількість громадян, які бажають евакуюватися з Бєлгорода, перевищить кількість місць, доступних для розміщення у Старому Осколі та Губкіні, він звернеться до влади інших регіонів із проханням надати допомогу.

Крім того, влада російського прикордонного міста радить городянам обклеїти вікна скотчем - щоб захиститися від уламків скла при вибухах.

Нагадаємо, 30 грудня у російському Бєлгороді пролунали вибухи, після роботи російської ППО в центрі міста впали уламки ракет. Внаслідок невдалої роботи російської ППО загинули 25 людей.

У ГУР Міноборони повідомили, що час обстрілу Бєлгорода ліквідували офіцера Слідчого комітету росії.

Путін назвав удари ЗСУ по військових об'єктах у Бєлгороді – терактом. Також у Бєлгороді вирішили тимчасово закрити великі ТЦ та кінотеатри.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: