Окупанти вдарили по Селидовому на Донеччині, є загиблий та поранені

Читать на русском
Росіяни вночі сім разів обстріляли місто, в результаті пошкоджено 7 багатоповерхових будинків, 3 приватні будинки. Загинула жінка.
t.me/VadimFilashkin_donoda

Російські війська сьогодні вночі обстріляли Селидове на Донеччині. В результаті атаки є загибла і семеро поранених, серед яких 6-річна дитина.

Про це повідомив голова ОВА Вадим Філашкін у Telegram.

Росіяни вночі атакували Україну дронами: скільки цілей знищила ППОВночі 8 лютого росіяни атакували Україну 17 безпілотниками. Сили ППО знищили 11 ворожих дронів.

За його словами, росіяни сім разів обстріляли місто, внаслідок чого пошкоджено 7 багатоповерхових будинків, 3 приватні будинки, 3 навчальні заклади та адміністративну будівлю. Крім того, постраждали 8 автомобілів.

«Щонайменше 1 особа загинула та 7 поранені внаслідок нічних обстрілів Селидового. Серед поранених – дитина 2017 року народження», – написав він.

Як уточнюється на сайті Офісу генпрокурора, внаслідок обстрілу загинула 50-річна жінка, яка працювала сторожем і перебувала у службовому приміщенні. Її тіло деблокували з-під завалів зруйнованої адмінбудівлі.

Поранення отримали семеро людей – чотири жінки віком від 38 до 88 років, двоє чоловіків 18 та 51 року та 6-річний хлопчик. Всі вони доставлені до лікарні з мінно-вибуховими травмами та забитими місцями. У дитини до того ж діагностовано різану рану голови.

Також пошкоджено кілька житлових будинків та навчальних закладів, частину з них знищено.

Нагадаємо, сьогодні вночі росія атакувала дронами, в Одесі постраждали двоє патрульних.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: