Ситуація у Кривому Розі: із знеструмлених шахт на поверхню підняли понад сотню людей

Читать на русском
У Кривому Розі без світла після атаки залишаються 35 тисяч споживачів, об'єкти критичної інфраструктури заживлені. Із знеструмлених шахт на поверхню вивели 113 людей.
24 канал

У Кривому Розі 113 шахтарів підняли на поверхню із шахт, знеструмлених внаслідок російської атаки дронами.

Про це повідомив голова Ради оборони міста Олександр Вілкул.

«Всі 113 шахтарів на поверхні. Дякую гірничорятувальникам, ДСНС, керівництву та трудовим колективам КЖРК та Арселору», – написав він.

У Міністерстві енергетики уточнили, що після атаки без світла залишалося 62 тисячі споживачів, а також місцева промисловість.

«Внаслідок чого знеструмлені повітряні лінії, є масштабні відключення електроенергії у Кривому Розі. А саме: місцева промисловість, шахта (120 людей виводять на поверхню), без світла залишилося близько 62 тисяч побутових споживачів», – повідомили у міністерстві. Крім того, через атаку сталося загоряння енергетичного обладнання на одному з місцевих підприємств.

Станом на ранок частину ліній включено в роботу, залишаються знеструмленими понад 35 тисяч споживачів. Також заживлено об'єкти критичної інфраструктури.

Нагадаємо, росія вночі 2 лютого атакувала Україну 24 ударними безпілотниками типу Shahed-136/131.

Атаки безпілотників зазнав Кривий Ріг. Вранці в Укренерго повідомили, що безпілотники пошкодили одну із підстанцій у місті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: