Атака на Дніпропетровщину: у Кривому Розі та Новомосковську понад 20 постраждалих

Читать на русском
У Кривому Розі є приліт по ТЦ та житлових будинках, поранено чоловіка. У Новомосковську внаслідок ракетного удару постраждали 24 особи. У Лозуватській громаді загинула жінка.
Фото: Telegram/Сергій Лисак

На Дніпропетровщині внаслідок сьогоднішньої ракетної атаки загинула жінка, понад 20 людей отримали поранення. Були прильоти по торговому центру та житловим будинкам.

Подробиці розповів керівник військової адміністрації області Сергій Лисак.

У Кривому Розі внаслідок удару пошкоджено торговий центр та понад два десятки приватних будинків. Осколкові поранення отримав 58-річний чоловік.

«Ліквідують наслідки атаки і у Лозуватській громаді Криворізького району. Там також приліт. Загинула 62-річна жінка. Зруйнована приватна оселя. Дісталося й Новомосковську. Виникла пожежа, її вже локалізували. Вибуховою хвилею перевернуло маршрутку, що проїжджала повз. Пошкоджені три адмінбудівлі, дві заправки, п'ятиповерхівка, авто», – розповів Лисак.

У Новомосковську, за попередніми даними, 24 постраждалих, із них п'ятеро дітей. Все у лікарні у стані середньої тяжкості.

Нагадаємо, сьогодні вранці росія здійснила ще одну масовану ракетну атаку на Україну. Вибухи пролунали у Запоріжжі, Харкові, Дніпрі, Кривому Розі та інших населених пунктах.

По Харкову було завдано щонайменше чотири удари – окупанти атакували промислові об'єкти, поранено жінку.

Запоріжжя було атаковано крилатими та балістичними ракетами. У місті є влучання по житлових районах, поранено двох людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: